Idemo na Zakynthos!

Čarobne plaže sljubljene uz plavetnilo Jonskoga mora. Nekadašnje odmaralište grčkih bogova, danas zasigurno raj na zemlji, naročito za mlade! Otok kojem od milja tepaju da je „grčka Ibiza“, a s obzirom na brojne noćne klubove, barove, taverne i restorane, nadimak je opravdan!
DATUM
21.09. – 29.09.2019.
TRAJANJE
9 DANA
MINIMALAN BROJ PUTNIKA
40
CIJENA FIRST MINUTE
2290 HRK
1890 HRK

1. DAN 21.09.

Polazak iz Zagreba u 22:00 sata s autobusnog kolodvora. Vožnja autocestom u pravcu Dubrovnika uz najluđu zabavu i kraća zaustavljanja kako bismo skupili ekipu u Zadru i Splitu.

2. DAN 22.09.

Planirani dolazak u popodnevnim satima u crnogorski Miami, prema zapisima najstariji grad na Jadranu. Šetnja gradskim središtem, a potom spremanje i šminkanje za prvi ludi izlazak 😂 Budva are you ready?

3. DAN 23.09.

Nakon što smo se dobro naspavali, idemo u obilazak grada. Slobodno vrijeme u Budvi za vlastite sadržaje, a mi predlažemo kupanje na plaži Bečići koja je još davne 1935. imenovana najljepšom plažom u Europi. Nakon što smo napravili odlične slike za Instagram, krećemo na otok Bogova.

4., 5., 6., i 7. DAN 24.09. - 27.09

Noćna vožnja kroz Albaniju, uz povremena zaustavljanja kako bismo oprali zube i kupili dodatni alkohol. Ili oprali zube alkoholom? Može sve!

Planirani dolazak u popodnevnim satima gdje se smještamo u hotel.

Dane pred nama koristimo za uživanje u čarima mora, sunca i pijeska na hedonističkim plažama koje ovaj ludi otok nudi. Predvečer punimo baterije za lude provode u noćnim satima.

7. DAN 27.09

Noćna vožnja prema Tirani, gdje nas čekaju braća Romi koji će da nam pevaju po dolasku “i tebe sam sit kafano”. Naravno, kafane još nismo siti pa izlazimo i u Tiranu za čiji smo izlazak sigurni da nećete ostati ravnodušni.

8. DAN 28.09

Obilazimo glavni grad Albanije i uživamo u njemu. Ne da ti se to? Okej, ako želiš još mora, vodimo te na albansku Copacabanu. U večernjim satima vraćamo se u Hrvatsku.

9. DAN 27.09

Vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja u Splitu i Zadru.

CIJENA UKLJUČUJE

• Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima), licenciranog turističkog pratitelja, jamčevno osiguranje, organizaciju puta i 5 noćenja u višekrevetnim sobama (3/4).
• 1 noćenje u Budvi; hotel **/***
• 3 noćenja na Zakynthosu; hotel **/*** (Lofos Strani **) ili (Filoxenia Studios & Apartments ***)
• noćenje u Tirani ***/****

CIJENA NE UKLJUČUJE

• osobne troškove, hranu, piće, osobno osiguranje, fakultativne izlete te lokalne pristojbe za smještaj i napojnice vodiču(15€).
• nadoplata za dvokrevetnu sobu za sva noćenja 450kn

Plaćanja

Nakon prijave, u roku 3 dana potrebno je uplatiti polog u iznosu od 500 kn kao potvrdu rezervacije mjesta. Ostatak iznosa moguće je uplatiti u 4 rate najkasnije do 21 dan prije početka putovanja.

Podatke za uplatu dobit ćete na email nakon prijave.

Organizator putovanja zadržava pravo promjene rasporeda sadržaja programa u slučaju više sile. Organizator zadržava pravo promjene smještajnog objekta. Organizator zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas kada god želite, potruditi ćemo se da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Pratite nas na društvenim mrežama