Načini plaćanja

Kupnjom putovanja prihvaćate Upute i opće uvjete putovanja putničke agencije Vamos putovanja  u kojima su definirana sva prava i obaveze Agencije i Putnika.

Način plaćanja

  1. internet bankarstvo, opće uplatnice (30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 21 dan prije putovanja)
    2.  on-line plaćanje karticama: jednokratno i obročno (American Express, Diners Club, Maestro, Visa, MasterCard) – izaberite željeni datum putovanja i slijedite korake koji će vas odvesti do sustava naplate.                
  • American Express i Diners Club karticama do 6 rata
  • Master Card i Visa karticama Privredne banke / Zagrebačke banke do 6 rata
  • ostalim karticama jednokratno

 

UNOS I PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja se izvršavaju u Hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.