Vamos a la Gardaland!

Jednodnevni izlet u Gardaland, najpoznatiji talijanski adrenalinski park, i Sea Life, akvarij s jedinstvenim doživljajem morskoga svijeta za samo 295 kuna!
DATUMI POLASKA
15. 06. |  06.07.  |  03.08.  |  14.09.  |  21.09.
CIJENA FIRST MINUTE
295 HRK

Na sjeveru Italije, u slikovitome gradiću Castelnuovo del Garda, a nedaleko grada najpoznatijih ljubavnika Romea i Julije, smjestio se najveći zabavni park u Italiji i jedan od većih u Europi –Gardaland. Njegova priča započinje u prošlome stoljeću, godine 1975. kada jedan veronski poduzetnik nadahnut Disneylandom u Kaliforniji svečano otvara vrata adrenalinskoga parka, a sve ostalo je ispisano u povijesti: preko 80 milijuna ljudi od otvaranja posjetilo je park, a godišnje broji i do 3 milijuna posjetitelja.

Zašto Gardaland?

Dovoljno je nabrojati jedne od poznatijih atrakcija: Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Space Vertigo, Colorado Boat, Fuga de Atlantide i mnoge druge, zbog kojih srce ubrzano kuca i adrenalin porasta na zavidno visoku razinu.

I za one sklonijima mirnijem i manje adrenalinskom provodu, Gardaland je omogućio zabavne vožnje poput vožnji za opuštanje, kao i dječje atrakcije. Oduvijek ste željeli pobliže upoznati morski svijet, imati bliski susret s morskim psima, lavovima klaunovskim ribicama (Nemom)? Sve to možete učiniti i posjetom Sea Life akvariju koji pruža jedinstven doživljaj morskoga svijeta i podmorja.

P.S. Najhrabriji mogu hraniti i morske pse! 🙂

Polazak

Polazak je iz Zagreba u 1sat, s mogućim polascima i iz Rijeke i Zagreba. Odlazak iz Gardalanda u 18 sati. Povratak u Zagreb predviđen je u kasnim večernjim satima. Kako biste rezervirali mjesto za izlet u Gardaland i Sea Life Aquarium, potrebno je uplatiti rezervaciju u iznosu od 100 kuna po osobi na račun agencije. Ostatak iznosa plaća se najmanje 21 dan prije putovanja.

CIJENA UKLJUČUJE

• prijevoz turističkim autobusom
• pratitelja putovanja
• organizaciju putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE

• ulaznicu u zabavni park Gardaland i napojnicu vodiču(35€)
• ulaznica za Sea Life (5€)

* Cijena je bazirana na 63 plativa aranžmana. U slučaju manjeg broja putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas kada god želite, potruditi ćemo se da odgovorimo na sva vaša pitanja.

Pratite nas na društvenim mrežama