DUBAI I ABU DHABI 06.-11.02.2019.

DUBAI I ABU DHABI

06.-11.02.2019.

D

Program putovanja:

 1. DAN 06.02. – ZAGREB – DUBAI

Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u zračnoj luci Zagreb 2 sata prije leta kod šaltera informacija te prijava na let. Polijetanje zrakoplova u 14.30 sati izravno u Dubai gdje je dolazak predviđen u 23.00 sati (po lokalnom vremenu). Po dolasku slijedi transfer do hotel, smještaj i noćenje.

shutterstock_151616084_dubai_skyline

 1. DAN 07.02. DUBAI

Nakon doručka ćemo krenuti u razgled novijeg dijela grada – Downtown u kojem se nizaju neboderi kao što su Dubai Trade Center, Emirate Towers te ostali trgovački centri. Nakon toga ćemo posjetiti najvišu zgradu na svijetu – Burj Kallifu i obići jedan od najvećih trgovačkih centara u svijetu – Dubai Mall. Slobodno vrijeme za ručak, shopping i uživanje u centru Dubaija. Kupanje na najljepšim plažama Dubaija. Vožnja do najpoznatijeg i najljepšeg hotela na svijetu Burj Al Arab, kupanje pored istog. Slobodno vrijeme. Nastavak vožnje do poznate plaže Jumeirah s bijelim pijeskom, a zatim do fascinantnog hotela Atlantis koji je smješten na vrhu umjetnog jezera Deira. Slijedi nastavak do marine i šetnja šetalištem „The Walk“ koji se rasprostire uz prekrasnu pješčanu plažu. Vožnja do hotela. Slobodno vrijeme i odlazak do magičnih fontana ispred Burj Khalife. Povratak u hotel. Noćenje.

171006093608TYZI

 2. DAN 08.02. DUBAI

Doručak. Odlazak do jednog od najljepših vrtova na svijetu – Dubai Miracle Garden. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje Dubaija i njegovih fascinantnih građevina i plaža. Mogućnost izlaska u noćni klub. Noćenje.

maxresdefault

 3. DAN 09.02. – ABU DHABI (fakultativni izlet) 

Slobodno vrijeme ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Abu Dhabi, glavni i najveći grad Emirata. Zaustavit ćemo se kod mnogima najljepše džamije na svijetu koju krase 83 kupole. Unutar nje nalazi se i najveći perzijski tepih. Zaustaviti ćemo se  kod jednog od najluksuznijih hotela na svijetu, poznatog Emirates hotela te u Heritage Villageu. Na  povratku u Dubai, zaustaviti ćemo se i kod najvećeg svjetskog natkrivenog tematskog parka Ferrari World. Povratak u Dubai. Mogućnost noćnog izlaska. Noćenje.

videoblocks-abu-dhabi-famous-sunny-day-grand-mosque-main-hall-panorama-4k-time-lapse-uae_bkxrqshce_thumbnail-full014. DAN 10.02. DUBAI – JEEP SAFARI (fakultativni izlet) 

Dan za opuštanje, zabavu i razglede u vlastitom aranžmanu. Obilazak starog dijela Deira gdje se nalaze  zanimljive tržnice začina i zlata. Preporučujemo, mogućnost odlaska na jeep safari – vožnja jeepovima, jahanje deva, posjet beduinskom kampu, večera i uživanje u nezaboravnom zalasku sunca uz ritam beduinske glazbe i ples trbušnih plesačica. Večernji povratak u Dubai. Noćenje.

 morning-desert-safari-tour-from-dubai-in-dubai-3637725. DAN 11.02. DUBAI – ZAGREB

Nakon doručka, slijedi vožnja do zračne luke i prijava na izravni let u 10.00 sati prema Zagrebu gdje je dolazak predviđen u 13.15 sati.

 

CIJENA PO OSOBI: 5500,00 kuna

Minimalan broj putnika: 12

Zrakoplovne pristojbe: uključene u cijenu.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb (uključen topli obrok)
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe
 • transfere na destinaciji
 • turističkog pratitelja tijekom putovanja
 • 5 noćenja s doručkom u hotelu
 • Razgledavanja prema programu
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu u Dubaiju 2.990 kn
 • vožnja helikopterom – Dubai iz zraka – 1400 kn
 • izlet u Abu Dhabi: 450 kn
 • jeep safari s večerom 550 kn
 • Burj Khalifa: penjanje na najvišu zgradu 450 kn
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
 • koktel u Sky Baru u hotelu 7* Burj al Arab: 1.070 kn (obavezna prijava i doplata prilikom rezervacije-ulaz dozvoljen samo starijim od 21 god.)
 • boravišna pristojba cca 5EUR/soba/noć (plaćanje na licu mjesta)
 • Ulaznica za Miracle Gardens
 • povratni prijevoz do polazne/dolazne zračne luke
 • putno osiguranje

Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu. Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena,  biti će vidljive na web stranici.

Prijave:

prijave@vamosputovanja.com

+385 98 916 8141

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s